Här finns vi

 

Arvika Redovisning AB
Styckåsgatan 10-12
671 32 Arvika

Telefon: 0570-388 50

E-post: info@arvikaredovisning.se


Nordmarkens Redovisning AB
Sveavägen 10
672 41 Töcksfors

Telefon: 0573-73 57 40

E-post: info@nordmarkensredovisning.se


Sunne Redovisning AB
Storgatan 22 A
686 30 Sunne

Tel.nr: 0565-68 92 98

E-post: info@sunneredovisning.se


Arvika Redovisning AB
Västra Järnvägsgatan 7
673 32 Charlottenberg

Tel.nr. 0571-18 27 50

E-post: info@arvikaredovisning.se

Öppettider Charlottenberg:
Tisdag-torsdag kl 8:00 - 15:30


För respektive medarbetares e-post, se under fliken Personal

Verksamheten

Arvika Redovisning AB startade 1979 och är ett väletablerat företag med lång erfarenhet i branschen.

Vi arbetar främst med små och medelstora, ofta ägarledda fåmansbolag. Vår kundkrets är bred och representerar många olika branscher, från tjänsteproducerande företag, hantverkare och åkerier till detaljhandel.

Det är viktigt för oss att träffa personerna bakom varje företag och få höra just era idéer, visioner samt företagets historia. Därför inleder vi alla nya affärskontakter med ett kostnadsfritt introduktionsmöte där vi får möjlighet att träffas personligen och besluta oss för ett eventuellt framtida samarbete.

För att hålla oss uppdaterade gällande nya lagar och förändringar vidareutbildar vi oss löpande. Vi är auktoriserade medlemmar i SRF (Sveriges Redovisningskonsulters Förbund). SRF bildades 1936 och är den ledande branschorganisationen för redovisnings- och ekonomikonsulter i Sverige. En redovisningskonsult som godkänts av SRF är en garanti för kompetens, kvalitet och utveckling.

Vi följer dessutom Reko, som är ett ramverk med grundläggande principer och riktlinjer som bygger på att skapa kvalitativa redovisningstjänster. Reko riktar sig i första hand till Auktoriserade Redovisningskonsulter och syftar till att skapa kvalitet i redovisningen till nytta för företag, näringsliv och samhälle.

Vår organisation är flexibel, för en del av våra uppdragsgivare fungerar vi som extern ekonomiavdelning och hanterar alla delar av ekonomin. I samarbete med andra uppdragsgivare fungerar vi som en assistent till den befintliga ekonomiavdelningen och sköter enbart delar av arbetet. Vissa av våra uppdragsgivare har en revisor de valt själva, för andra hjälper vi till att hitta en lämplig revisor. Det viktiga för oss är att hitta en lösning som passar varje enskild uppdragsgivare.

2014 etablerade vi oss i Töcksfors, under namnet Nordmarkens Redovisning och fr.o.m. 2022 finns vi även i Sunne.

Kontakta oss

För att komma i kontakt med oss, fyll i uppgifterna nedan så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.